Köp egen utrustning

Köp utrustning & träningsredskap av Meihem!

Meihem Workout breddar sitt utbud och erbjuder numera diverse träningsredskap och utrustning för egen träning i hemmet! Våra Hex-hantlar sålde slut direkt i februari och nu har vi fått in mer träningsredskap till försäljning.

UTRUSTNING TILL SALU PER 4/3 2021
NYA ARTIKLAR

 • 8 kg Kettlebell ZIVA – 449 kr
  SLUTSÅLDA!
 • 12 kg Kettlebell ZIVA – 599 kr
  1 exemplar
 • 16 kg Kettlebell ZIVA – 799 kr
  2 exemplar
 • 20 kg Kettlebell ZIVA – 999 kr
  3 exemplar
 • 2×5 kgs Hex Hantlar ZIVA – 499 kr
  1 par

BEGAGNADE ARTIKLAR 

 • SLUTSÅLT

OBS! Sortimentet ändras med jämna mellanrum beroende på den utrustning vi har tillgänglig. Hittar du inte de träningsredskap du söker idag kan du återvända om ett par dagar. Du kan också kontakta oss om du behöver tips på vilken utrustning som är bäst för dig.

Förutom försäljning erbjuder vi personlig träning i Helsingborg, funktionell fitness, gruppträningar och numera även online träning.

Sysslar du med kampsport kan du istället ta en titt på boxas.se som bland annat rekommenderar boxningssäckar och lämpliga kläder.

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.