The Big Change

Vem kan du bli om 12 månader?

VÄNTA INTE LÄNGRE

KOM IGÅNG NU!

The Big Change är för dig som är redo att samla dina krafter och lägga all fokus på dig och din hälsa. Det är för dig som vill hitta tillbaka till ditt jag igen. Och även för dig som vill hitta ett nytt ”jag”, kanske din största satsning någonsin för att förändra och förbättra din kropp, ditt liv och din hälsa. ”

The Big Change
Vem kan du bli på ett år?

R

12 månaders program

R

1-2 PT Sessions hos Meihem Workout (Fysiskt)

R

Kostschema - Individuellt anpassat

R

Träningsschema - Individuellt anpassat

Projektet innebär ett 12 månaders samarbete med din egen coach och personlig tränare. Våra verktyg kommer att vara kostplaner, träningsplaner, motivationssamtal, vägningar och framförallt planering och struktur. Tillsammans kommer vi hitta just DU ska jobba för att kunna nå ditt drömmål under ett år!

I programmet ingår personlig träning under 12 månader och nedan väljer du antal PT timmar som ska ingå. För mer information kontakta oss via mail.

Tillsammans har vi ett år på oss att förändra ditt liv. Let ́s go!

From: 2500 kr / month for 12 months

Clear

Våra online program

Beprövade Kost och träningsprogram 

Grupp kickstart 

Bootcamp 28 dagar

Komma igång med träning och kost med minimalt kommitment? Hur stor skillnad kan drygt en månad göra på fysiken med rätt kost och övningar? Dessutom går ni med i vår FB grupp & community där ni kan söka motivation och stöd av varandra!

Träningsschema

Kostschema

FB Grupp & Community

Utmaningar

Powerwalks

infomail

1400 kr

Viktminskning

60 days of Meihem

Dags att komma i form? Ett 60 dagars beprövat program för dig som vill gå ner i vikt, med över 50 powerwalks och 30 funktionella träningspass ser vi till att du håller dig dedikerad.

Coaching Online

Detaljerad Kostplan 1400 - 1600 kcal

Actionplan

FB Grupp & Community

Rapportering via träningsapp

Infomail

Inloggningar

3999 kr

Dina mål

PT Online Individuell

Svårt att veta vad du ska göra och hur?
Vi har flera års erfarenhet som personliga tränare och tar nu vår expertis online i ett anpassat upplägg som vi tar fram efter dina förutsättningar och mål, dessutom har du rapportering och tillgång till vår träningsapp.

Coaching Online

Anpassad Actionplan

Anpassad Kostplan

Infomail

Rapportering via träningsapp

1500 kr / month and a 1500 kr sign-up fee

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.