PT tjänster

PT Helsingborg

Personlig träning- Träning utifrån dina tider och förutsättningar

Meihem Multicenter har erfarna personliga tränare som kan ta din träning till en helt ny nivå! Vi erbjuder dig högkvalitativ personlig träning där du står i fokus. Tillsammans sätter vi rimliga mål och stöttar dig hela vägen. Våra personliga tränare har specialkunskap inom en mängd olika områden, bland annat funktionell fitness, funktionell träning, ocr-träning, tyngdlyftning och styrkelyft. På vårt gym i Helsingborg kan du även skräddarsy ett träningspaket med både kostrådgivning och personligt utformade program.

12 weeks of Meihem Basic
3x Inbody-mätning
2x Kostschema
1x Träningskort 3 månader
16×60 min PT (1-2 ggr/vecka)
11999 kr (ord pris 14999 kr)

Prislista timmar:
1×60 min 675 kr

8×60 min 4 899 kr (612 kr/tim)
16×60 min 9 199 kr (575 kr/tim)
24×60 min 12 999 kr (542 kr/tim)

1x60m min duo 849 kr
5×60 min duo 3 999 kr

Kostprogram 999 kr
-> 60 + 30 min konsultation 
-> Individuellt kostprogram med 2 dagsmenyer

Träningsprogram PDF 499 kr
-> Personligt träningsprogram 
-> Ingen uppföljning

Inbody- Vad innehåller din kropp? 

Vi ger dig den mest kompletta kroppssammansättnings-mätningen i branschen! Att mäta sina resultat utifrån egen kroppsvikt är en vanlig metod, men som kan vara missvisande. Moderna träningsmetoder innehåller mer och mer funktionell träning, som tränar och stärker kroppens muskler. Det resulterar i sin tur att du kan minska i kroppsfett och öka din muskelmassa, men fortfarande väga lika mycket på hemmavågen. En mätning med Inbody ger dig ett resultat över hur din kropp mår och du får reda på din muskel- och fettmassa, samt se hur denna är fördelad. Ta reda på om du ligger i riskzonen för hjärt-/kärlsjukdomar eller om du behöver fokusera på en särskild muskelgrupp. Vi finns tillgängliga för tränings- och kostrådgivning i Helsingborg efter mätningen. Vid köp av flera mätningar hjälper vi även till med uppföljning av kost- och träningsrådgivning. En mätning med samtal tar ca 15-20 min. 

Prislista:
1x 199 kr (229 kr ej medlem)
4x 599 kr (699 kr ej medlem)
10x 999 kr (1299 kr ej medlem) 

Foodbox – Fryst fitnessmat att köpa på plats! 

Meihem Multicenter är återförsäljare av Foodbox. Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

Maten passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma, ta med dig till jobbet eller ät efter träningen. Foodbox underlättar vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge. All mat tillagas i Sverige. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna. 

Prislista:
1 st 63 kr
10 st 57 kr/st

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.