PT tjänster

PT Helsingborg 

Personlig träning- Träning utifrån dina egna tider och förutsättningar

Meihem Multicenter har erfarna personliga tränare som kan ta din träning till en helt ny nivå! Vi erbjuder dig högkvalitativ personlig träning där du som individ står i fokus. Tillsammans sätter vi rimliga mål och stöttar dig hela vägen. Våra personliga tränare har specialkunskap inom en mängd olika områden, bland annat crossfit, funktionell-träning, ocr-träning, tyngdlyftning och styrkelyft. Du kan även skräddarsy ett träningspaket med både kost och personligt utformade program.

Prislista/paket:
1×60 min 750 kr 
5×60 min 3 250 kr
10×60 min 6 000 kr
20×60 min 11 250 kr 

Kostprogram 999 kr
Träningsprogram 350 kr

Inbody- Vad innehåller din kropp? 

Vi ger dig den mest kompletta kroppssammansättnings-mätningen i branschen! Att mäta sina resultat utfirån egen kroppsvikt är en vanlig metod som kan vaa missvisande. Moderna träningsmetoder innhåller mer och mer funktionell träning, som tränar och stärker kroppens muskler. Vilket i sin tur innebär att du kan minska i kroppsfett och öka din muskelmassa, men fortfarande väga lika mycket på hemmavågen. En mätning med Inbody ger dig ett resultat över hur din kropp mår och du kan på ett enkelt sätt mäta din muskel- och fettmassa, samt se hur din muskel- och fettmassa är fördelad. Ta reda på om du ligger i riskzonen för hjärt-/kärlsjukdomar eller om du behöver fokusera på en särskild muskelgrupp. Vi finns tillgängliga för grundläggande kost- och träningsrådgivning efter mätningen. Vid köp av flera mätningar hjälper vi även till med uppföljning av kost- och träningsrådgivning. En mätning med samtal tar ca 15-20 min. 

Prislista:
1x 199 kr (229 kr ej medlem) 
4x 599 kr (699 kr ej medlem) 
10x 999 kr (1299 kr ej medlem) 

Foodbox – Fryst fitnessmat att köpa på plats! 

Meihem Multicenter är återförsäljare av Foodbox. Foodbox är ett beprövat koncept med flertalet färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.

Maten passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och middagsalternativ. Ät hemma, ta med dig till jobbet, eller ät efter träningen. Foodbox underlättar vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott.

Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt länge. All mat tillagas i Sverige. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna. 

Prislista:
1 st 63 kr 
10 st 57 kr/st

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Under tiderna som är inom parantes är vi på plats och kan hjälpa till med frågor och annat. Vid pågående pass kommer vi ha svårt att vara behjälpliga.

ÖPPETTIDER 
MÅNDAG 09:00-21:30 
TISDAG 09:00-21:30 
ONSDAG 09:00-21:30 
TORSDAG 09:00-21:30 
FREDAG 09:00-19:00 
LÖRDAG 08:00-13:00 
SÖNDAG 08:00-18:00