PT Online (Individuell)

Vi sätter upp en personlig plan för dig och finns där för dig online. 

VÄNTA INTE LÄNGRE

Atletprogrammet

Uppnå ditt Träningsmål med en personlig coach som är med dig från start till mål! Uppstart med strategisamtal, fystest, teknikkontroll och planering. Du får en lättanvänd app med dina personliga planer samt tillgång till chatt med din coach. Genom vårt onlinekoncept ATLETPROGRAMMET kommer du kunna nå dina livs mål med träningen!

PT Online
Detta ingår:

R

Coaching Online

R

Kostplan - Personligt anpassad

R

Actionplan - Personligt anpassad

R

Veckorapportering via träningsappen

R

Infomail

6/12 MÅNADER COACHING ONLINE

2 TIM UPPSTARTSMÖTE LIVE ELLER ONLINE

1500 kr/månad

3000 kr första månaden

1500 kr / month and a 1500 kr sign-up fee

Våra online program

Beprövade Kost och träningsprogram 

Din personliga ett års resa

The Big Change

Har du försökt komma i form gång på gång utan framgång? Satt nya mål inför kommande år och varit dedikerad en månad sedan satt träningsskorna på hyllan? The Big Change är ett total anpassat program för dig som syftar på att se en större bild, en större tidsram, 12 månaders dedikerad träning, kost och diciplin.

12 Månaders hybrid program

1-2 PT Sessions (Fysiskt)

Kostschema - Individuellt anpassat

Träningsschema - Individuellt anpassat

From: 2500 kr / month for 12 months

Clear

GRUPP KICKSTART

Bootcamp 28 dagar

Komma igång med träning och kost med minimalt kommitment? Hur stor skillnad kan drygt en månad göra på fysiken med rätt kost och övningar? Dessutom går ni med i vår FB grupp & community där ni kan söka motivation och stöd av varandra!

Träningsschema

Kostschema

FB Grupp & Community

Utmaningar

Powerwalks

Infomail

1400 kr

Viktminskning

60 days of Meihem

Dags att komma i form? Ett 60 dagars beprövat program för dig som vill gå ner i vikt, med över 50 powerwalks och 30 funktionella träningspass ser vi till att du håller dig dedikerad.

Coaching Online

DETALJERAD KOSTPLAN 1400 - 1600 KCAL

Actionplan

FB Grupp & Community

Rapportering via träningsapp

Infomail

Inloggningar

3999 kr

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.