Meihem Outdoor

Meihem Outdoor

Meihem Outdoor är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna utomhus. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Meihem Outdoor utgår oftast från ett utomhusgym, alternativt en öppen utomhusplats där såväl fristående kroppsviktsövningar som klassiska styrkeövningar och löpning används för att skapa dynamiska pass som kan anpassas utefter individens nivå. Alla är välkomna på Meihem Outdoor och de fysiska utmaningarna utförs oftast på tid,vilket gör att individen på ett lätt sätt kan anpassa övningarna utefter sina egna förutsättningar.

Meihem har ett holistiskt synsätt och är en frizon för kropp och själ där du kan utvecklas inifrån och ut – utan att jämföra dig med andra. Inga krav på prestation utan enbart uppmaning till utmaning! Med regelbunden träning på Meihem Outdoor bygger du upp en stark och uthållig kropp med mycket god kondition och bålstyrka.

Välkommen till skogen!

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Under tiderna som är inom parantes är vi på plats och kan hjälpa till med frågor och annat. Vid pågående pass kommer vi ha svårt att vara behjälpliga.

ÖPPETTIDER 
MÅNDAG 09:00-21:30 
TISDAG 09:00-21:30 
ONSDAG 09:00-21:30 
TORSDAG 09:00-21:30 
FREDAG 09:00-19:00 
LÖRDAG 08:00-13:00 
SÖNDAG 08:00-18:00