OPEN GYM

OPEN GYM

Träna på egen hand i en modern, ren och säker box! Med vår digitala nyckel Parakey kan du träna när du vill mellan 05.00 och 23.00. Vi har en fullt utrustad Crossfit-box, redskap för tunga funktionella övningar såsom slädar, sandsäckar och slamballs. Det finns även lyftarpodium med ett flertal specialstänger för tyngdlyftning och styrkelyft. Därtill har vi flera konditionsmaskiner såsom roddmaskiner, air-bikes och skiergs. Vårt Multicenter är uppdelat i två delar där du alltid har tillgång till Open-gym delen på 120 kvm. När det ej är gruppträningspass kan du även träna i vår stora sal, Base Camp, som har 170 kvm träningsyta!

Vad har ni för utrustning? 

  • Skivstänger för Crossfit, styrklyft och tyngdlyftning
  • Ski-erg, Bike-erg, Row conecpt 2, Assault runners, löpband
  • Slamballs upp till 80 kg, sandsäckar upp till 100 kg
  • Godkänd ER-bänk för Bänkpress
  • Släde och 20 meter konstgräs
  • Hantlar upp till 44 kg
  • Ringar, rep, pullup-bars

Köp ditt medlemskap här!

Du kan köpa ditt medlemskap direkt här på hemsidan, via länkarna nedan. Det går även bra att maila oss på administration@meihemworkout.com

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.