Träna Online

Unger Games Summer Camp

Träna hemma med inspiratören Katta Unger!
Behåll formen i sommar med Unger Games HomeWod edition
Träna var du vill och när du vill med vår eminenta coach Katarina Unger. Under 28 dagar följer du en väl genomtänkt träningsplan med fokus på allmän kondition och styrka. Du behöver INGA redskap utan använder dig av kroppen och det som finns i din närhet (exempelvis en stol, eller soffa). Vi ger dig 20 träningsvideos, en för alla vardagar, samt en plan att följa för helgerna. Allt för att du ska kunna må bra och hålla dig i form hela den underbara semestern!

Detta ingår i träningsprogrammet:

  • Start: 12 juli-9 augusti
  • 20 (!) olika träningsvideos
  • Plan för vardagsmotion
  • Sluten Facebook-grupp för coachning och inspiration
  • Investering: 299 kr (199 kr medlem)

När du anmält dig får du ett välkomstmail med tillgång till den slutna gruppen på Facebook. Vi startar den 12/7, häng med! 

Online träning är en smidig och på många sätt väsentlig tjänst under pandemin. Ett annat säkert sätt att träna under rådande omständigheter är utomhusträning. Vi anordnar idag regelbundna pass utomhus i Höganäs, Glumslöv/Rydebäck och i Hyllinge.

För ännu fler matnyttiga tips om hur du håller hälsan och din fysiska aktivitet i check hemifrån rekommenderar vi att du tar en titt på hälsaonline.se – en lysande resurs för allt som har med träning och fysisk aktivitet att göra!

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.