Träna Online

MeiHemma Online

Få tillgång till Meihem Workouts exklusiva träningsvideos där du tränar tillsammans med Kristian och Sophia via mobilen, datorn eller TV:n! .

Kristian är grundare av Meihem Workout och inspiratör på sociala medier för hälsa och träning. Sophia är med i landslaget för Styrkelyft och regerande världsmästare i bänkpress. Tillsammans kommer det att guida, utmana och peppa dig till träning i hemmet! Detta ingår:

Detta ingår i träningsprogrammet:

  • Du kan starta närsomhelst!
  • Privat FB-grupp med alla MeiHemma-hjältar där vi peppar och inspirerar varandra!
  • Kristian och Sophia uppdaterar med 1-2 nya videos i veckan!
  • Du får tillgång till videos inom olika kategorier:
    BASIC – STYRKA – HIIT – KETTLEBELL – ADVANCED- RÖRLIGHET

Fler kategorier/videos kommer löpande! Anmälan görs nedan via vårt medlemssystem Wondr. När du anmält dig får du ett separat mejl som bekräftar ditt deltagande inför starten 1/3!

Online träning är en smidig och på många sätt väsentlig tjänst under pandemin. Ett annat säkert sätt att träna under rådande omständigheter är utomhusträning. Vi anordnar idag regelbundna pass utomhus i Höganäs, Glumslöv/Rydebäck och i Hyllinge.

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Under tiderna som är inom parantes är vi på plats och kan hjälpa till med frågor och annat. Vid pågående pass kommer vi ha svårt att vara behjälpliga.

ÖPPETTIDER 
MÅNDAG 09:00-21:30 
TISDAG 09:00-21:30 
ONSDAG 09:00-21:30 
TORSDAG 09:00-21:30 
FREDAG 09:00-19:00 
LÖRDAG 08:00-13:00 
SÖNDAG 08:00-18:00