Om Meihem

Om Meihem 

Meihem är en träningsform och träningsfilosofi med fokus på individen i gruppen och vi bedriver träning utomhus på 7 orter i nordvästra Skåne samt inomhus på vårt Multicenter på Florettgatan 23, Berga Helsingborg. Med Meihem kan du träna funktionell träning anpassad efter dig, där du kan starta från din nivå oavsett om du är nybörjare eller tränat länge. Vi har kategoriserat vår verksamhet i 3 grenar: 

  • Multifitness Utmanande och rolig gruppträning i vårt Multicenter under morgon, lunch och eftermiddag – allt för att du ska kunna träna före, under eller efter arbetstid. Här jobbar vi med kroppen, skivstång, hantlar och mycket mer! Från 499 kr/mån
  • Camp Change Kursbaserad träning i vårt Multicenter med fokus på nybörjare och viktnedgång. Vid fortsättning finns flera inriktningar t.ex. för att bygga muskelmassa genom mer styrketräning eller fortsätta jobba mot att nå sin målvikt med anpassad träning för detta. 
  • Outdoor Funktionell träning utomhus i Helsingborg, Höganäs, Hyllinge, Påarp, Mörarp, Glumslöv och Rydebäck. Fr 199 kr/mån.

Vår passion är att skapa rörelseglädje i alla former och vi har därför utvecklat detta breda utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar. Du tecknar alla våra medlemskap Här via vårt medlemssystem Wondr. Vårt Multicenter är alltid bemannat i samband med våra träningspass i SCHEMAT samt mellan 9-16 på vardagar. Under våra öppettider finns erfaren personal på plats om du har frågor eller andra funderingar. Självklart finns det toaletter, dusch och omklädningsrum på vår anläggning!

Multifitness – Rolig gruppträning när det passar dig!

Meihem Multicenter har ett brett utbud av gruppträningspass där du kan boka in dig när det passar dig. Vårt fokus är att leverera rolig och professionell träning som du kan anpassa efter din egen förmåga. När du tecknar abonnemanget Multifitness får du även tillgång till vårt Open gym och kan träna när du vill mellan 05.00-23.00!

Camp Change – Nya tag för sista gången

Camp Change är en kursbaserad gruppträning där alla, oavsett erfarenhet eller nivå kan vara med. Vårt fokus är att skapa små förändringar som ger stora resultat. Vi bygger upp styrka och kondition samtidigt som du går ner i vikt och/eller utvecklar din fysik utifrån dina egna förutsättningar. Vårt mål är att skapa träning som är rolig, så att du kommer igång med träningen en gång för alla. Du har två fasta träningstider att följa och tillhör en egen grupp med samma mål som dig själv – att gå ner i vikt eller komma i form en gång för alla. Du kan även boka in dig på tre pass ytterligare efter eget tycke. Träningen vi utför är funktionell styrka med kroppsvikt och redskap. Du kommer ALLTID kunna anpassa träningen efter din kropp, förmåga och dina egna förutsättningar.

Open Gym- Träna på dina villkor, när du vill

Använd vår specialutformade träningsyta när du vill mellan 05.00 och 23.00. Du får en egen digital nyckel med Parakey så att du kan nyttja vår träningsutrustning på egen hand. Vi har redskap för tunga funktionella övningar såsom slädar, sandsäckar och slamballs. Det finns även lyftarpodium med ett flertal stänger för tyngdlyftning och styrkelyft. Därtill kan du hitta flera konditionsmaskiner såsom roddmaskiner, air-bikes och skiergs. Observera att gruppträningsytan enbart är tillgänglig för Open Gym i mån av plats och att Open gym-delen vid enstaka tillfällen används för Workshops.  

Tänk på att din digitala nyckel är personlig och får inte lov att nyttjas av någon annan. Vill du enbart använda vår Open Gym del vid bemannade tider behöver du ingen nyckel. 

Open Monday  (18:15-20.00) – träna i hela anläggning och få professionell hjälp
Under måndagar öppnar vi upp hela vår träningsanläggning för er att nyttja som Open gym. Vi har även erfarna coacher på plats som du kan fråga om träningsråd och/eller tekniktips. Det kommer även finnas förslag på programmeringar om du vill ha inspiration till ditt eget pass.

Företagsträning- Piggare, gladare medarbetare och stärkt teamkänsla

Meihem Multicenter ger dig en möjlighet till ett effektivare arbetslag med piggare och gladare medarbetare. Regelbunden träning bidrar till stresstålig personal med färre sjukskrivningar. Träning i grupp utvecklar även starka kommunikationsfärdigheter som ger bättre sammanhållning. 

Vi erbjuder ditt företag flera olika alternativ för dina medarbetare;

  • Open Gym – Ge din personal tillgång till vår Open gym-del, med eller utan digital nyckel
  • Working Class Hero – Ge din personal tillgång till vår populära gruppträning, samt tillgång till Open Gym
  • Teambuilding – Ge dig och din personal egna gruppträningspass för att stärka sammanhållningen
  • Workshops – Ge din personal en specialutformad föreläsning samt ett träningspass på vår anläggning
  • Meihem Outdoor- Ge din personal en möjlighet till 25 utomhusbaserade träningspass i veckan. Meihem Outdoor finns i Helsingborg, Rydebäck, Glumslöv, Hyllinge, Höganäs, Påarp och Mörarp.

Har du egna idéer eller tankar kring hur vi kan hjälpa ditt företag? Hör av dig till oss via mail: marknad@meihemworkout.com.

Gemenskap

Vi tränar tillsammans, pushar varandra och ger varandra den energi som vi behöver!

Utmaning

Att utgå från sig själv, vara sig själv och inte jämföra sig med andra leder till en positiv utmaning och en spännande utveckling

Glädje

Det ska vara roligt att träna, inget måste. När det är roligt att träna blir det ett naturligt val.

SCHEMA

Här hittar du schema över Multicenter, Outdoor och Camp Change.
Du kan sortera i menyn nedan om du vill se verksamheterna enskilt.
Passbeskrivningar hittar du under “MULTICENTER->VÅRA PASS” överst på hemsidan.

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.