NYTT ÅR – NYTT SCHEMA!
Denna veckan startar vårt nya schema med nya pass samt en del uppdatering av våra tider!

MÅL MED NYA SCHEMAT
Meihem Multicenter kommer gå i riktningen att skapa Helsingborgs starkaste vardagshjältar! Ja precis, just DU ska bli starkare i kropp och själ. Vi har en bred kompetens inom alla våra coacher och just styrka, styrketräning, styrkelyft, cf och tyngdlyftning är vi exceptionellt bra på! Detta ska vi förvalta ännu mer genom detta nya schema. Vi har uppdaterat tiderna och eftermiddagspass startar nu kl 16:30 istället och fler dagar i veckan. Se nedan för mer info om de nya passen.

Våra coacher är: 
Kristian: Heavy Lift & Wod, Intervall, 60 Days, Papa Barbell, Project 300 söndagar
Oliwia: Mama Workout, lunchpass + flera olika pass i veckan
Katta: 60 Days + flera olika pass i veckan
Sophia: Mama Workout + lunchpass
Linn: Power Express och Lift & Wod
Lotta: Team
Jullan: Team 

NYA PASS
Power Circle
Ett styrkepass med två olika upplägg:
Variant 1: EMOM – Every minute on the minute, t ex 1min Pullups men du jobbar 40 sek, vila 20 sek
Variant 2: Rent styrkepass med supersets och trisets (2 eller 3 övningar efter varandra) 

Lift & Wod
Detta är nytt namn för passet WOD. Snarlikt upplägg men ändå nya inslag! 

Heavy Lift & Wod
Då vi har fler pass som fkauserar på just styrketräning och styrkelyft (knäböj, marklyft, bänkpress) så kommer detta pass vara fokus TYNGDLYFTNING; Clean och snatch i oändliga varianter. Målet är att lära sig lyfta tungt med bra teknik!

ALLA PASS
Eftersom vi har många styrkepass på schemat så har jag gjort pass där ni kommer få variera övningarna mer och att basövningar ej repeteras för mycket, så om ni tränar på 2-3 pass/vecka så ska det ej bli likadant upplägg. Jag kommer variera pass, repetitioner och set t ex på detta vis:
Knäböj x5 reps alla set
Knäböj x10-8-6-4-2 reps
Knäböj x1-1-1-1-1 reps
Osv
Ju mer regelbundet ni tränar, desto mer kommer ni kan ta fördel av de olika uppläggen och lära er vilka vikter ni ska ha osv. 

PASS PÅ VISSA DAGAR 

Måndag: WOD blir Intervall med CF tema, så missa inte det!
Tisdag: Morgonpasset blir både styrka och puls i ett med Power Circle, missa icke det heller! På lunchen är det sedan lite mer styrka, fastän passet heter likadant.
Onsdag: HIIT heter Intervall, men det blir samma typ av upplägg på onsdagar som tidigare! Torsdag: Powercircle är med EMOM-upplägg och CF-tema, så Power Circle och Power Express som ligger intill varandra på kvällen är väldigt olika, fastän de båda har styrkefokus
Lördag: Wod 08:00 kommer vara SAMMA UPPLÄGG SOM TIDIGARE med Wod-intervaller.  Står Power express nu, det är alltså fel. 

Vi ser fram emot en grym vinter och vår med er medlemmar! 

Kristian, med Crew

Meihem Multicenter – Vi bygger starka vardagshjältar!