Meihemknatet

Meihemknatet

Ett lopp för alla barn

Låt ditt barn uppleva sitt första lopp! Meihemknatet ger alla barn en möjlighet att deltaga i ett lopp utifrån sin egen nivå. Barnen får gemensam uppvärmning och springer tillsammans med barn från sin egen ålderskategori. Vi utformar löpsträckor som anpassas utefter åldrar; de äldre springer längre och de yngre kortare. Självklart utstakas loppet av oss med snitslar, pilar och andra avspärrningar. Vi har även harar som anpassar tempot för ålders kategorierna, samt bemannar banan för att alla ska känna sig trygga. Alla barn ses som de vinnare de är och får en medalj vid avslutat lopp. För de äldre barnen utnämns även vinnare, samt andra- och tredjepristagare.

Håll utkik i din Meihem-kommun för nästa lopp! Om du är ansvarig för fritidsaktiviteter i din kommun och vill ge dina invånare en möjlighet att uppleva Meihemknatet, hör av dig till oss via marknad@meihemworkout.com !

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.