Meihem Online
Kom i form med oss helt digitalt!

Kom igång med våra beprövade program med träning, community, kost och mentorskap.

Meihem Online & Hybrid

Beprövade koncept går online.

Meihem workout har varit aktiva inom fitness och hälsa sedan 2012. Med en stark vision om att få människor i rörelse, har grundaren Kristian Klintbo arbetat med att bygga upp träningskoncept för gruppträning, friskvård på arbetsplatser och individuell träning online. Som personlig tränare i 10 år har han jobbat med alla nivåer, från nybörjare till världselit. Kristian och Meihem har nu utvecklat flera koncept online för att DU ska kunna få rätt stöd och support i din egen hälsoresa, oavsett vart du bor i världen. Välj mellan; 60 Days of Meihem, PT online Atletprogrammet och The Big Change. Alla dessa program är speciellt framtagna utifrån den stora efterfrågan på hälsotjänster, som uppkommit de senaste åren. Människan är mer och mer mån om den egna hälsan! Med Meihem Online erbjuder vi dig kunskap, stöd och gemenskap helt digitalt eller en kombination med t ex PT. Välkommen till Meihem Online!

Vårt mest populära hybrid program

The Big Change Vem kan du bli på ett år?

R

12 månaders program

R

1-2 PT Sessions hos Meihem Workout (Fysiskt)

R

Kostschema - Individuellt anpassat

R

Träningsschema - Individuellt anpassat

Har du försökt komma i form gång på gång utan framgång? Satt nya mål inför kommande år och varit dedikerad en månad sedan satt träningsskorna på hyllan? The Big Change är ett total anpassat program för dig som syftar på att se en större bild, en större tidsram, 12 månaders dedikerad träning, kost och diciplin.

From: 2500 kr / month for 12 months

Clear

Våra online program

Beprövade Kost och träningsprogram

Grupp kickstart

Bootcamp 28 dagar

Komma igång med träning och kost med minimalt kommitment? Hur stor skillnad kan drygt en månad göra på fysiken med rätt kost och övningar? Dessutom går ni med i vår FB grupp & community där ni kan söka motivation och stöd av varandra!

Träningsschema

Kostschema

FB Grupp & Community

Utmaningar

Powerwalks

infomail

1400 kr

Viktminskning

60 days of Meihem

Dags att komma i form? Ett 60 dagars beprövat program för dig som vill gå ner i vikt, med över 50 powerwalks och 30 funktionella träningspass ser vi till att du håller dig dedikerad.

Coaching Online

Detaljerad Kostplan 1400 - 1600 kcal

Actionplan

FB Grupp & Community

Rapportering via träningsapp

Infomail

Inloggningar

3999 kr

Dina mål

PT Online Individuell

Svårt att veta vad du ska göra och hur? Vi har flera års erfarenhet som personliga tränare och tar nu vår expertis online i ett anpassat upplägg som vi tar fram efter dina förutsättningar och mål, dessutom har du rapportering och tillgång till vår träningsapp.

Coaching Online

Anpassad Actionplan

Anpassad Kostplan

Infomail

Rapportering via träningsapp

1500 kr / month and a 1500 kr sign-up fee

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.