Höganäs

Träningstider:

MÅNDAG

19:00-20:00 – Lerbergsskogen

ONSDAG

18:30-19:30 – Lerbergsskogen

LÖRDAG

10:00-11:00 – Lerbergsskogen

Variera ditt gym i Höganäs med anpassad utomhusträning

Våra utomhusträningar är mycket uppskattade och för många är det ett bra alternativ till gym i Höganäs. Vi anordnar utomhusträningar flera gånger i veckan och du kan enkelt anmäla ditt intresse och boka in ett träningspass här. Träningen sker i Lerbergsskogen där vi har tillgång till ett motionsspår och hinderbanan som låter oss variera träningen.

Det finns många fördelar med att träna utomhus istället för att gå på ett gym i Höganäs. Dels den friska luften men också för att det är enkelt att varierar träningspass utomhus. Dessutom är våra pass i Höganäs gruppträningar vilket de allra flesta uppskattar då man kan egga på varandra inom gruppen.

Givetvis anpassar vi alla passen efter deltagarna och deras fysik så att alla kan vara med. Under åren har vi märkt att både nybörjare och mer vältränade uppskattar att träna i Lerbergsskogen än på ett vanligt gym i Höganäs.

Tillämpad och rolig träning i Höganäs

Det finns ingen del av kroppen som man inte kan träna utomhus, däremot är övningarna annorlunda jämfört med vad du kanske är van vid på ett Höganäs gym. Av uppenbara anledningar fokuserar vi mycket på att träna med kroppen som den huvudsakliga vikten och motståndet.

På grund av detta är denna formen av träning i Höganäs mer “naturlig” och tillämplig för vår kropp än många övningar man exempelvis gör i en träningsmaskin. Att vi dessutom har möjligheten att kombinera motståndsträning med löpning och en hinderbana innebär att vi kan variera varje träningspass och inkludera hela kroppen i våra träningsplaner.

LERBERGSSKOGEN KARTA

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Under tiderna som är inom parantes är vi på plats och kan hjälpa till med frågor och annat. Vid pågående pass kommer vi ha svårt att vara behjälpliga.

ÖPPETTIDER 
MÅNDAG 09:00-21:30 
TISDAG 09:00-21:30 
ONSDAG 09:00-21:30 
TORSDAG 09:00-21:30 
FREDAG 09:00-19:00 
LÖRDAG 08:00-13:00 
SÖNDAG 08:00-18:00