Gym i Helsingborg

Gym i Helsingborg

Letar du efter ett gym i Helsingborg? Välkommen till Meihem Multicenter.

Vårt fullt utrustade och toppmoderna gym ligger centralt beläget i Berga där vi har öppet från 04:30 till 23:00 sju dagar i veckan. Här strävar vi efter att stödja och driva din träningsresa helt anpassat efter din kropp och dina ambitioner.

Tycker du det låter intressant kan du fortsätta läsa och lära dig mer varför just vårt gym är Helsingborgs bästa.

Vikten av att välja rätt gym

Det finns så klart många faktorer som påverkar vilket gym vi väljer men i de flesta fall handlar det om:

  • Plats – vi vill ofta välja ett gym som ligger i närheten av ens hem eller arbetsplats.
  • Pris – konkurrensen är hög inom branschen och man kan idag “shoppa” efter bäst erbjudande.

Även om dessa två faktorer är viktiga för de flesta så är det inte alltid det bästa valet enligt oss. Istället anser vi att man ska välja ett gym utifrån kompetens och utrustning då det garanterat kommer göra din resa både lättare och roligare.

Som tur är erbjuder vi en kombination av allt detta. Vi har ett unikt koncept, industriledande utrustning och transparenta priser samt generösa öppettider på en central plats, så att alla har tid att träna. Viktigast av allt är dock att våra anställda besitter all den kunskap och erfarenhet som krävs för att pusha dig till nästa nivå.

Meihem Multicenter – Ett gym i Helsingborg för alla

Hos oss har du tillgång till alla de redskap och maskiner du förväntar dig av ett topp-gym i Helsingborg. Du väljer själv om du vill besöka vårt gym och träna på egen hand, delta i pass eller om du vill kombinera din personliga träning med gruppträningar och andra events.

På vårt multicenter i Berga, Helsingborg har vi ett fullt utrustat gym med stort antal redskap för rörlighetsträning såsom slädar, sandsäckar och medicinbollar. Givetvis har vi även en samling maskiner för konditionsträning, däribland roddmaskiner, SkiERG:s och cyklar, samt ett podium som utrustats för tyngdlyftning och styrketräning.

Efter ditt pass kan du varvar ner, ta en dusch och byta om i våra fräscha omklädningsrum.

Personlig träning på gymmet

Vill du ta din träning till nästa nivå kan du välja till högkvalitativ personlig träning från en av våra PT:s som tillsammans med dig kan utforma en lämplig plan. På vårt gym i Helsingborg har vi personliga tränare som specialiserar sig på allt från crossfit och styrkelyft till OCR-träning.

Du kan med andra ord skräddarsy ett träningspaket som utformats efter dig och dina mål.

Träna i grupp

Vi på Meihem Multicenter har lagt ett stort fokus på gruppträning då det finns många fördelar med att träna tillsammans med andra. Idag anordnar vi därför gruppträning och kurser på vårt gym i Helsingborg fast även utomhus i omnejden, vilket du kan läsa mer om i nästa stycke.

Träna utomhus

Förutom träning i världsklass på vårt gym i Helsingborg arrangerar vi spännande träning utomhus flera gånger i veckan. Det innebär att du kan träna både inomhus och utomhus med oss, året om!

Kostprogram och rådgivning på ditt gym

Som en del av vår gymverksamhet i Helsingborg och för att hjälpa dig optimera din träning så att du kan nå dina mål snabbare, erbjuder vi kostrådgivning och kostprogram i samarbete med Foodbox.

Besök oss på vårt multicenter eller kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med kosten.

Träna på gym i Helsingborg och investera i din hälsa

Att regelbundet träna är att investera i sin fysiska och mentala hälsa, oavsett om du tränar styrka, löpning, kondition eller bara försöker komma igång.

Det viktiga är att du kommer igång med träningen och att du sätter upp rimliga delmål då det kan hjälpa dig bibehålla motivationen hela vägen in i mål även när det känns tungt och jobbigt. Vi rekommenderar även att du tillsammans med en av våra PT:s arbetar fram ett personligt träningsprogram

Välj ditt gym i Helsingborg med omsorg – Välkommen till Meihem Multicenter!

 

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Under tiderna som är inom parantes är vi på plats och kan hjälpa till med frågor och annat. Vid pågående pass kommer vi ha svårt att vara behjälpliga.

ÖPPETTIDER 
MÅNDAG 09:00-21:30 
TISDAG 09:00-21:30 
ONSDAG 09:00-21:30 
TORSDAG 09:00-21:30 
FREDAG 09:00-19:00 
LÖRDAG 08:00-13:00 
SÖNDAG 08:00-18:00