Gym Helsingborg

Gym Helsingborg

Letar du efter ett gym i Helsingborg? Välkommen till Meihem Multicenter.

Vårt fullt utrustade och toppmoderna gym i Helsingborg ligger centralt beläget i Berga och är öppet från 05.00 till 23.00, alla dagar i veckan. Här strävar vi efter att stötta och driva din träningsresa framåt helt anpassat efter din kropp och dina ambitioner. Vi skapar möjligheter för bra träning i Helsingborg.

Tycker du det låter intressant kan du fortsätta läsa och lära dig mer varför just vårt gym är Helsingborgs bästa.

Vikten av att välja rätt gym i Helsingborg

Det finns så klart många faktorer som påverkar vilket gym vi väljer men i de flesta fall handlar det om:

  • Plats – vi vill ofta välja ett gym som ligger i närheten av vårt hem eller arbetsplats.
  • Pris – konkurrensen är hög inom branschen och priserna skiljer sig därför kraftigt.

Även om dessa två faktorer är viktiga för de flesta så är det inte alltid det bästa valet enligt oss. Istället anser vi att man ska välja ett gym utifrån kompetensen som erbjuds på plats samt den tillgängliga utrustningen, då det garanterat kommer göra din träning både lättare och roligare.

Som tur är erbjuder vi en kombination av allt detta. Vi har ett unikt koncept, industriledande utrustning, transparenta priser och generösa öppettider på en central plats, så att alla har tid att träna. Viktigast av allt är att våra anställda besitter all den kunskap och erfarenhet som krävs för att pusha dig till nästa nivå på din träning i Helsingborg.

Du bokar enkelt träningspass och öppnar dörrarna till gymmet med bokningsappen Wondr.

Meihem Multicenter – Ett gym i Helsingborg för alla

På vårt gym får du tillgång till alla de redskap och maskiner du kan förvänta dig. Du väljer själv om du vill träna på egen hand i gymmet, delta på pass utomhus eller på gymmet, eller om du vill kombinera personliga träning med gruppträningar och andra events.

Vårt multicenter i Berga är vårt huvudsakliga gym Helsingborg – med ett stort antal träningsredskap såsom slädar, sandsäckar och medicinbollar. Givetvis har vi även en samling maskiner för konditionsträning, däribland roddmaskiner, SkiERG:s och cyklar, samt ett podium utrustat för tyngdlyftning och styrketräning.

Efter ditt pass kan du varva ner, ta en dusch och byta om i våra fräscha omklädningsrum. Här hittar du med andra ord allt du förväntar dig av det bästa gymmet i Helsingborg.

Personlig träning på gymmet

Vill du ta din träning till nästa nivå kan du välja till högkvalitativ personlig träning från en av våra PT:s som tillsammans med dig kan utforma en lämplig plan. På vårt gym Helsingborg har vi personliga tränare som är specialiserade på allt från crossfit och styrkelyft till OCR-träning.

Du kan med andra ord skräddarsy din träning helt utformat efter dig och dina mål.

Gruppträning på gym i Helsingborg

Vi på Meihem Multicenter har lagt ett stort fokus på gruppträning då det finns många fördelar med att träna tillsammans med andra. Idag anordnar vi därför gruppträning och kurser på vårt gym i Helsingborg och även utomhus i staden och närliggande kommuner, vilket du kan läsa mer om i nästa stycke.

Utomhusträning

Förutom träning i Helsingborg på gymmet arrangerar vi utmanande och rolig träning utomhus flera gånger i veckan. Det innebär att du kan träna både inomhus och utomhus med oss, året om!

Kostprogram och rådgivning på ditt gym

Som en del av vår gymverksamhet i Helsingborg och för att hjälpa dig optimera din träning så att du kan nå dina mål snabbare, erbjuder vi kostrådgivning och kostprogram i samarbete med Foodbox.

Besök oss på vårt multicenter eller kontakta oss för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig med kosten.

Träning i Helsingborg och investering i din hälsa

Att regelbundet träna är att investera i sin fysiska och mentala hälsa, oavsett om du tränar styrka, löpning, kondition eller bara försöker komma igång.

Det viktiga är att du tränar och sätter upp rimliga delmål som hjälper dig bibehålla motivationen hela vägen in i mål även när det känns tungt och jobbigt. Vi rekommenderar även att du tillsammans med en av våra personliga tränare arbetar fram ett personligt träningsprogram

Välj ditt gym i Helsingborg med omsorg – Välkommen till Meihem Multicenter!

 

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.