Gruppträning

Gruppträning i Helsingborg

En av våra största ambitioner är att leverera rolig och personanpassad gruppträning i Helsingborg för alla, oavsett erfarenhet, aktivitetsgrad och vikt.

För de allra flesta är gruppträning eller en kombination av personlig träning och gruppträning fördelaktigt. Tillsammans är man stark, brukar man säga och träning är inget undantag. 

Därför har vi utvecklat en rad olika lösningar för den som vill träna i grupp, däribland nybörjarkurser, utomhusträning och funktionell träning i Helsingborg.

Många fördelar med gruppträning

Det råder ingen tvivel om att fördelarna med gruppträning är många. Personer som tränat mycket i grupp rapporterar om att det är lättare att hitta motivation då man hela tiden pushar varandra.

Dessutom säger många att det är svårare att skippa ett pass då man får stå till svars för hela gruppen. När man tränar i grupp öppnar man också upp dörren för nya vänskaper och relationer med personer du kanske aldrig hade träffat om ni inte tränade tillsammans.

Att dessutom träna i grupp med en av våra personliga tränare innebär att varje träningspass anpassas efter din förmåga inom ramen för vad gruppen kan hantera.

Det är helt enkelt en “no-brainer” varför så många föredrar gruppträning i Helsingborg.

Gruppträning i Helsingborg med Meihem Multicenter

Det går bra att testa på pass eller betala för ett enskilt gymbesök hos oss om du så vill. För att delta i gruppträningar är det dock enklast att betala för ett av våra medlemskap där en variation av pass och gruppträningar ingår.

  1. Outdoor – Meihem Outdoor är namnet på vårt program för gruppträning utomhus i och runt omkring Helsingborg. Under dessa pass fokuserar vi på att aktivera kroppen på diverse utomhusgym och i parker där vi kombinerar kroppsövningar, traditionell styrketräning och kondition (oftast i form av löpning).
  2. Camp Change – I ett försök att väcka liv i träningsglädjen hos nybörjare har vi utvecklat ett unikt träningsprogram. I denna formen av gruppträning i Helsingborg samlar vi personer med liknande förutsättningar i grupper där man tränar tillsammans men utvärderas på ett personligt plan. Du sätter med andra ord dina egna mål även om du tränar i grupp.
  3. Multifitness – Våra traditionella gruppträningar i Helsingborg går under samlingsnamnet Multifitness. Med detta medlemskap får du tillgång till flera intressanta pass på vårt gym i Helsingborg. Vidare får du också tillgång till vårt Open-Gym så att du kan träna fritt under öppettiderna (04:30 – 23:00).

Gruppträning i Helsingborg för företag

Gruppträning är en optimal lösning för företag som vill stärka gemenskapen bland sina anställda samtidigt som man vill främja fysisk aktivitet på arbetsplatsen.

För att erbjuda den bästa möjliga lösningen för alla kan vi anpassa vår gruppträning i Helsingborg för företag. Vi erbjuder till exempel en intern tävling där du och dina kollegor tävlar mot varandra under ett pass i veckan i mellan 8 och 12 veckor. Vi har även årskort som kan betalas via friskvårdsbidraget och anordna utomhusträning för företag.

En unik tjänst som vi valt erbjuda är funktionell gruppträning på arbetsplatsen för upp till 25 personer i möjlig kombination med både föreläsningar och workshops.

Kom igång med gruppträningen idag

Känns gruppträning som en lösning för dig eller din arbetsplats så kan du kontakta oss idag. Du når oss enklast vårt gym för att få mer information och registrera dig för ett av våra medlemskap.

Du kan även läsa mer om våra personliga tränare för att på så sätt bilda dig en bättre uppfattning om exakt vad det är vi kan erbjuda dig.

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.