Glumslöv/Rydebäck

Träningstider:

TISDAG

18:30-19:30 – Rydebäck skola (skolhus 2)

SÖNDAG

10:00 – 11:00 Rydebäcksskolan
Storövägen 51

TORSDAG

18:30-19:30 – Glumslövs IP

Utomhusträning att föredra över gym i Glumslöv/Rydebäck

Letar du gym i Glumslöv och Rydebäck? Då har vi något ännu bättre att erbjuda dig.

Förutom vårt fitnesscenter och gym i Helsingborg anordnar vi nämligen regelbunden utomhusträning för grupper.

Våra utomhusträningar är mycket uppskattade och för många är det ett bra alternativ till både gym i Glumslöv och gym i Rydebäck. Vi anordnar utomhusträningar flera gånger i veckan och du kan enkelt anmäla ditt intresse och boka in ett träningspass här på sajten. Träningens plats varierar vi mellan stranden, Glumslövs IP och Rydebäck Skola, vilket ger oss möjlighet att kombinera motionsträning med kroppsövningar.

Det finns många fördelar med att träna utomhus istället för att gå på ett gym i Rydebäck eller Glumslöv. Dels den friska luften men också för att det är enkelt att variera träningspass utomhus. Dessutom är våra pass gruppträningar vilket de allra flesta uppskattar då man kan peppas och peppa varandra inom gruppen.

Givetvis anpassar vi alla passen efter deltagarna och deras fysik så att alla kan vara med och utmanas. Under åren har vi märkt att både nybörjare och mer vältränade uppskattar att träna med oss utomhus.

RYDEBÄCK STRAND KARTA

GLUMSLÖVS IP KARTA

RYDEBÄCK SKOLA KARTA (Skolhus 2)

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.