Friskvårdsprojektet

Friskvårdsprojektet

Meihem lanserar Friskvårdprojektet Kom igång med ett prisvärt PT och gruppträningspaket

Meihem ser en stor efterfrågan på personligt stöd för att komma igång med sin träning och hälsa. Vi är ett av Helsingborgs bästa gym på personlig service och har hög standard på både gruppträning och personlig träning. Vi vet också att alla har olika förutsättningar för att anlita en PT för att nå sina mål. Därför lanserar vi nu en helt unik tjänst, ett prisvärt paket där du får en uppstart med PT, en personlig aktivitetsplan för hur ofta du bör träna utifrån dina förutsättningar samt 4 månaders träning på Meihem Multicenter.

Friskvårdsprojeket är perfekt för dig som vill komma igång med rätt stöd och behöver en stöttepelare i starten. Vår PT guidar dig igenom vilka av våra gruppträningspass som passar dig för ditt mål och hur ofta du bör träna.

Ingår i Friskvårdsprojektet

  • PT 75 min – Introduktionspass och hälsoanalys med PT. En genomgång av din status idag och med vår aktivitetsplan får du en plan för hur du bör träna och aktivera dig de nästkommande 4 månaderna.
    Teknik i de mest förekommande övningarna på våra pass – knäböj, marklyft, press, hantlar mm.
  • 1 Aktivitetsplan – Vi guidar dig igenom våra gruppträningspass, väljer ut de som passar ditt mål och ni kommer tillsammans överens om antal pass/vecka samt motionsplan.
  • 1 Inbodymätning – mäter din kroppssammansättning med vätska, muskler, fettmassa mm. Ett mätbart värde för din kommande hälsoresa!
  • 1 T-shirt från vår senast kollektion
  • Kost ingår ej

Givetvis kan du köpa Friskvårdsprojektet även om du ej har friskvårdpengar kvar! Du anmäler dig genom att köpa produkten nedan alternativt mailar: info@meihemworkout.com

Meihem Multicenter – Ett gym i Helsingborg för alla

På vårt gym ärn fullt utrustad box/gym med fria vikter, hantlar, kettelbells, konditionsmaskiner & mycket mer. Du väljer själv om du vill träna på egen hand i gymmet, eller gå våra gruppträningspass, eller om du vill kombinera personliga träning med gruppträningar.   

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.