Företagsträning

Företagsträning

Företagsfriskvård – Piggare och gladare medarbetare, samt stärkt teamkänsla

Meihem Multicenter ger dig en möjlighet till en effektivare arbetsstyrka med piggare och gladare medarbetare. Regelbunden träning bidrar till stresstålig personal med färre sjukskrivningar. Träning i grupp utvecklar även starka kommunikationsfärdigheter som ger bättre sammanhållning. 

Studier visar att de som tränar regelbundet är piggare, gladare och effektivare. Regelbunden träning bidrar till stresstålig personal med färre sjukskrivningar. Personer som dessutom tränar tillsammans i grupp utvecklar starka kommunikationsfärdigheter, vilket bidrar till en bättre sammanhållning på ditt företag. Vi vill bidra till ditt företags välmående och stärka din personal. Vi kan träning, vi kan friskvård.

Vi erbjuder ditt företag flera olika alternativ för friskvård till dina medarbetare;

  • Open Gym – Ge din personal tillgång till vår Open gym-del -med eller utan digital nyckel
  • Working Class Hero – Ge din personal tillgång till vår populära gruppträning, samt tillgång till vårt Open Gym
  • Teambuilding – Ge dig och din personal egna gruppträningspass för att stärka sammanhållningen
  • Workshops – Ge din personal en specialutformad föreläsning samt ett träningspass i vår nya anläggning
  • Meihem Outdoor – Ge din personal en möjlighet till 25 utomhusbaserade träningspass i veckan. Meihem Outdoor finns i Helsingborg, Rydebäck, Glumslöv, Hyllinge, Höganäs, Påarp och Mörarp.

Har du egna idéer eller tankar kring hur vi kan hjälpa ditt företag? Hör av dig till oss via mail: marknad@meihemworkout.com.

Meihem Workout bygger laganda och stärker den enskilde individen genom högkvalitativ funktionell träning som kan anpassas efter den egna förmågan. Vi har färdiga friskvårdsupplägg och kan erbjuda funktionell träning med PT, inspirerande föreläsningar kring hälsa och motivation samt hälsoutmaningar online för att komma igång med en aktiv livsstil! Vi kan även skräddarsy friskvårdslösningar för just er verksamhet.

Är det dags att satsa ytterligare på ditt företag och din personal? Genom att ansluta företaget till Meihem Workout kan ni erbjuda era anställda prisvärda träningskort med högkvalitativ funktionell träning! Vi har 25 träningspass i veckan i Helsingborg, Höganäs och Rydebäck.

Våra paket

Physical Activity Or Exercise Can Improve Your Health

Utmana er med ett lopp!

Under 8-12 veckor tränar ni tillsammans, en gång per vecka. Det ingår träningsupplägg för egen träning samt tröjor med företagslogga inför loppet.

Funktionell träning på arbetsplatsen

Denna träning kan anpassas efter nivåerna bas och medel. Innefattar ett antal på upp till 25 personer.

Årskort

Via friskvårdsbidraget. Ert företag kan nu erbjuda träningskort till bra pris till era anställda. Gå ihop med andra företag och köp träningskort tillsammans.

Föreläsning och workshops

I ämne hälsa, kost och motivation.

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.