Bootcamp 28 dagar

28 dagar kan göra stor skillnad och sätta igång en dominoeffect!

VÄNTA INTE LÄNGRE

KOM IGÅNG NU!

Bootcamp 28 dagar
Detta ingår:

R

TRÄNINGSSCHEMA

R

Kostschema

R

FB Grupp & Community

R

Utmaningar

R

Powerwalks

R

Infomail

Komma igång med träning och kost med minimalt kommitment? Hur stor skillnad kan drygt en månad göra på fysiken med rätt kost och övningar? Dessutom går ni med i vår FB grupp & community där ni kan söka motivation och stöd av varandra!

1400 kr

Våra online program

Beprövade Kost och träningsprogram 

Din personliga ett års resa

The Big Change

Har du försökt komma i form gång på gång utan framgång? Satt nya mål inför kommande år och varit dedikerad en månad sedan satt träningsskorna på hyllan? The Big Change är ett total anpassat program för dig som syftar på att se en större bild, en större tidsram, 12 månaders dedikerad träning, kost och diciplin.

12 Månaders hybrid program

1-2 PT Sessions (Fysiskt)

Kostschema - Individuellt anpassat

Träningsschema - Individuellt anpassat

From: 2500 kr / month for 12 months

Clear

Viktminskning

60 days of Meihem

Dags att komma i form? Ett 60 dagars beprövat program för dig som vill gå ner i vikt, med över 50 powerwalks och 30 funktionella träningspass ser vi till att du håller dig dedikerad.

Coaching Online

Detaljerad Kostplan 1400 - 1600 kcal

Actionplan

FB Grupp & Community

Rapportering via träningsapp

Infomail

Inloggningar

3999 kr

Dina mål

PT Online Individuell

Svårt att veta vad du ska göra och hur?
Vi har flera års erfarenhet som personliga tränare och tar nu vår expertis online i ett anpassat upplägg som vi tar fram efter dina förutsättningar och mål, dessutom har du rapportering och tillgång till vår träningsapp.

Coaching Online

Anpassad Actionplan

Anpassad Kostplan

Infomail

Rapportering via träningsapp

1500 kr / month and a 1500 kr sign-up fee

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.