Det är dags nu!

Är du redo att äntligen prioritera dig själv och din egen hälsa? Vill du sluta jojobanta, sluta med quickfixar och verkligen komma till rätta med dig, din kropp och ditt mående? Vi ger dig utmaningen som skapar rätt förutsättningar för att du ska få en lyckad och hållbar viktnedgång. Du får en färdig och detaljerad kostplan tillsammans med träningsprogram och vardagsmotion för att kunna gå ner de envisaste kilon.
60 days är ditt personliga bootcamp online – med personlig coaching från start!

Din resa med 60 days

60 days of Meihem är ett beprövat koncept som bygger på att du under 60 dagar ska utföra 50 powerwalks, 30 träningspass och fullfölja en väl genomtänkt kostplan med 1600/1400 kalorier. Från den dagen du anmäler dig, börjar din resa med 2 hängivna coacher och du kommer ha full support. Våra coacher kommer från start att coacha, pusha och motivera dig till att fullfölja utmaningen. Du kommer utföra utmaningen i en unik träningsgrupp online, det kommer vara ett stort TEAM som alla startar sin resa samtidigt! Powerwalks och träningspass kommer du sedan utföra på egen hand så du kan anpassa det precis efter ditt eget schema!

Såhär går det till:

 • Lördagen 8/1 kl 12:00-14:30 Uppstartsmöte med alla deltagare. Vid uppstartsmötet träffar du Teamet och deltagarna samt genomför invägning med Inbody-våg och erhåller T-shirt. På mötet håller vi i vår viktiga kostföreläsning, som ger dig en djupare förståelse för utmaningen och dina vanor i framtiden. Du får en tydlig action-plan för att komma igång direkt!
 • Måndag 10/1 – Utmaningen startar!
 • Lördag  5/2 – Team-träff med alla deltagare, invägning 2 samt statuskoll
 • Torsdag 10/3 – Utvägning och hur du kan gå vidare!

Du får:

 • 60 dagar av personlig coaching 
 • 30 detaljerade träningspass via app 
 • 3 kostplaner att följa under utmaningen
 • Tillgång till nyttiga recept för frukost, lunch/middag, mellanmål mm
 • Tre Inbodymätningar samt 3 fysiska träffar med teamet
 • Coachande samtal under hela utmaningen 
 • Sluten Facebook-grupp för coachning, inspiration och råd
 • 1 unik T-shirt som endast erhålls via 60 days

När utmaningen är slut finns det även en väl genomtänkt plan för hur du på egen hand kan fortsätta framåt. Vi arbetar inte med snabba lösningar, utan tror på en tydlig plan som ger en kick framåt mot en bättre vardag

Investering

Anmälningsavgift: 1000 kr
Deltagaravgift: 2999 kr

Totalpris: 3999 kr

Early bird: Anmälan innan 6 december 2021 erhåller 500 kr rabatt på deltagaravgiften
Familj:  2 från samma hushåll erhåller 1500 kr rabatt på den totala deltagaravgiften (kan ej kombineras med early bird-rabatten)

Dan utförde 60 Days – lyssna på hans resa här

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.