60 days of Meihem

Hur mycket vikt kan du bränna på 60 dagar?

VÄNTA INTE LÄNGRE

KOM IGÅNG NU!

Är du redo att äntligen prioritera dig själv och din egen hälsa? Vill du sluta jojobanta, sluta med quickfixar och verkligen komma till rätta med dig, din kropp och ditt mående? Vi ger dig utmaningen som skapar rätt förutsättningar för att du ska få en lyckad och hållbar viktnedgång. Du får en färdig och detaljerad kostplan tillsammans med träningsprogram och vardagsmotion för att kunna gå ner de envisaste kilon.

60 days är ditt personliga bootcamp online – med personlig coaching från start!

60 days of Meihem
Detta ingår:

R

Coaching Online

R

Detaljerad Kostplan 1400 - 1600 kcal

R

Actionplan

R

Rapportering via träningsappen

R

FB Grupp & Community

R

Infomail

R

inloggningar

60 days of Meihem är ett beprövat koncept online som bygger på att du under 60 dagar ska utföra 50 powerwalks, 30 träningspass och fullfölja en väl genomtänkt kostplan med 1600/1400 kalorier. Från den dagen du anmäler dig, börjar din hälsoresa med 1 hängiven coach och du kommer ha full support. Våra coacher kommer från start att coacha, pusha och motivera dig till att fullfölja utmaningen. Du kommer utföra utmaningen på egen hand men får tillgång till en privat Facebookgrupp för pepp och motivation. Powerwalks och träningspass kommer du sedan utföra på egen hand så du kan anpassa det precis efter ditt eget schema!

Du får:

60 dagar av personlig coaching

30 detaljerade träningspass via app

Gemensam träning varje söndag kl. 17.00 på Meihem Multicenter (endast SEMI-ONLINE)

3 kostplaner att följa under utmaningen

Alla följer samma kostplaner och kalorierna är 1600 kcal herr/1400 kcal dam

Tillgång till nyttiga recept för frukost, lunch/middag, mellanmål mm

Tre Inbodymätningar samt 3 fysiska träffar med teamet (SEMI-ONLINE)

Coachande samtal under hela utmaningen

Sluten Facebook-grupp för coachning, inspiration och råd

1 unik T-shirt som endast erhålls via 60 days

3999 kr

Våra online program

Beprövade Kost och träningsprogram 

Din personliga ett års resa

The Big Change

Har du försökt komma i form gång på gång utan framgång? Satt nya mål inför kommande år och varit dedikerad en månad sedan satt träningsskorna på hyllan? The Big Change är ett total anpassat program för dig som syftar på att se en större bild, en större tidsram, 12 månaders dedikerad träning, kost och diciplin.

12 Månaders hybrid program

1-2 PT Sessions (Fysiskt)

Kostschema - Individuellt anpassat

Träningsschema - Individuellt anpassat

From: 2500 kr / month for 12 months

Clear

GRUPP KICKSTART

Bootcamp 28 dagar

Komma igång med träning och kost med minimalt kommitment? Hur stor skillnad kan drygt en månad göra på fysiken med rätt kost och övningar? Dessutom går ni med i vår FB grupp & community där ni kan söka motivation och stöd av varandra!

Träningsschema

Kostschema

FB Grupp & Community

Utmaningar

Powerwalks

Infomail

1400 kr

Dina mål

PT Online Individuell

Svårt att veta vad du ska göra och hur?
Vi har flera års erfarenhet som personliga tränare och tar nu vår expertis online i ett anpassat upplägg som vi tar fram efter dina förutsättningar och mål, dessutom har du rapportering och tillgång till vår träningsapp.

Coaching Online

Anpassad Actionplan

Anpassad Kostplan

Infomail

Rapportering via träningsapp

1500 kr / month and a 1500 kr sign-up fee

Meihem Workout är funktionell gruppträning för alla! Det startades som en folkrörelse för att inspirera människor till att börja träna. Vår passion är fortfarande att skapa rörelseglädje i alla former och vi har utvecklat ett brett utbud av varierande träningspass för alla nivåer och inriktningar.

Öppettider

Gymmet är alltid öppet för medlemmar att träna själva 05-23 alla dagar. Under covid-19 har vi tyvärr inte haft möjlighet att ha bestämda bemannade tider, snart ser vi fram emot att kunna erbjuda det igen. Fram tills dess kan ni alltid komma till anläggningen innan och efter tider med pass eller kontakta oss via telefon/mail.