Träning för skola och förening

Meihem Workout är funktionell träning där glädje och personlig utmaning står i fokus. Vi brinner för ungdomars utveckling och vill ge dem möjligheten att uppleva rolig träning.

Vi erbjuder högkvalitativ träning i en spännande Parkour-miljö. Air Wipps unika anläggning ger ungdomarna chansen att utmana sig i uthållighet och styrka. Det finns spännande över-under hinder, ringar, styrketräningsredskap, kort och gott; en hel arena att testa sina gränser i. Vi stöttar dem under tiden och fokuserar samtidigt på att skapa gemenskap och glädje! Vi tävlar inte mot varandra utan med varandra; vi krigar i arenan tillsammans.

Vi erbjuder även utomhusbaserad träning, där fokus ligger i att skapa teamkänsla och glädje. Vi tränar utomhus oavsett väder med vår egen kropp som redskap. Många ungdomar fostras idag att tävla mot varandra, ofta under helt olika förutsättningar. Vi hjälper er att skapa starkare kamratskap där vi bygger vardagshjältar som hjälper och stöttar varandra.

Är du intresserad av att låta dina elever testa Meihem Workout, tveka inte att höra av dig. Har du egna idéer om träningsalternativ för din skola, ring oss idag så hjälper vi er att skräddarsy ett elevpaket!

Våra paket

Enskilda träningspass – 1 750 kr

Enskilda träningspass på plats i skolan eller i våra lokaler på Jutan. 

Lilla skolpaketet – 7 000 kr

5 träningsapass a´60-90 min. 1400 kr/st

Träningspass på plats i skolan eller i våra lokaler på Jutan.

Mellanpaketet – 12 500 kr

10 träningsapass a´60-90 min. 1250 kr/st

Träningspass på plats i skolan eller i våra lokaler på Jutan.

Stora paketet – Kontaka oss för offert

Vi kan erbjuda träning och lektionslokaler över hel termin eller läsår.

Workshop – 2 500 kr

120 min – Om motivation och självkänsla. På plats i skolan eller annan lämplig lokal för ändamålet.

Dela inlägget: