Personlig träning

Meihem Workout personlig träning finns för dig som vill ta din träning till en helt ny nivå! Våra personliga tränare har specialkunskap och erfarenhet inom en mängd olika områden; crossfit, funktionell träning, OCR-träning och nybörjarträning är bara några. Vi erbjuder dig högkvalitativ personlig träning där du som individ står i fokus. Vi hjälper dig sätta rimliga mål och stöttar dig hela vägen. Du kan själv skräddarsy ett träningspaket med både kost och personligt utformade program, eller köpa något av våra populäraste PT-paket.

Vår PT nu är ägaren och grundaren av Meihem Workout – Kristian Klintbo. Här på sidan kan ni skicka förfrågningar, komma vidare till bokningssidan och läsa mer om de olika tjänsterna.

Med 5 år i branschen och utbildningar inom tränings- och näringslära, Crossfit, OCR, Calistenics och mycket mer, kan jag hjälpa dig komma igång, underhålla eller ta nästa steg i din träning. 

Personlig träning är enkelt och krävs inga förkunskaper. Många kan vara rädda eller nervösa för att anlita en PT men en PT anpassar träningen utifrån DIG och finns inte för att bara skrika på dig. Du anlitar en expert som kan hjälpa dig nå dina mål inom hälsa och fysik, det är en långsiktig relation med ömsesidig tillit och respekt. Med en PT är du inte längre ensam om ditt mål!

Jag jobbar just nu på Anytime Fitness i Helsingborg samt Crossfit Höganäs i Höganäs. Den personliga träningen är densamma oberoende vart vi tränar. Det som skiljer är utrustningen på respektive lokal. Anytime Fitness har ett gediget utbud av maskiner styrka och konidtion, vikter samt utrymme för funktionell träning. Crossfit Höganäs erbjuder ett fullt utrustat Crossfit gym där träningen både kan vara Crossfitinriktad och/eller traditionell styrketräning mm. 

Välkommen med din bokning!

 

Boka tid

Våra paket

PT 60 min – 750 kr

PT 60 min är första steget mot ett långsiktigt mål! Boka upp dig här om du är intresserad av en konsultation, vill ta ett spontant träningspass eller om du är återkommande klient som vill betala per gång.

PT Kom igång – 2 100 kr

3 PT-timmar ingår (700 kr/timme)

Kom igång-paketet är för dig som behöver kick-starta din träning, eller vill lära dig en specifik teknik. Tillsammans sätter vi upp ett mål som vi under 3 effektiva PT-timmar fokuserar på. Vi har specialkunskap i både uppstartsträning, crossfit, OCR, tyngdlyftning samt viktminskning och kondition. Meihem PT välkomnar alla former av träning som gör dig motiverad till att uppnå dina mål.

Baspaketet – 5 500 kr

10 PT-timmar ingår (550 kr/timme)

Baspaketet ger dig personlig träning under en längre period. Perfekt för dig som vill ha motivation och support under 6-8 veckor för att uppnå ett specifikt mål. Träningsprogram och uppföljning ingår. Vi har specialkunskap i både uppstartsträning, crossfit, tyngdlyftning samt viktminskning och kondition. Meihem PT välkomnar olika typer av träning som gör dig motiverad till att uppnå dina mål.

Dela inlägget: