Nytt samarbete med gym i Helsingborg!

Meihem Workout jobbar hela tiden med att hitta lokala samarbetspartners som kan ge mervärde för våra medlemmar. Vi kan idag stolt presentera vår nya partner inom friskvård och gym – Anytime Fitness! Ett lokalt gym på Gåsebäcken med ny fräsch gymdel och konditionsmaskiner samt ett stort antal gruppträningspass varje vecka.

Då Meihem Workout har sin PT-verksamhet på gymmet faller det naturligt att vi nu ingår i ett djupare samarbete. Anytime Fitness och Meihem Workout har många likheter när det gäller värderingar, målgrupp och mål. Båda verksamheter har som mål att få fler människor i rörelse. Inte bara de som redan tränar utan även inspirera alla som ännu inte tränar! Ägare är Katarina ”Katta” Unger som länge har jobbat på gymmet, som tidigare gick under namnet Träningsakademin. Katta är en fantastisk inspiration som alltid sprider glädje och energi på sina pass och med sin närvaro! Anytime Fitness strävar alltid efter medlemmarna ska få ett personligt bemötande och det märks på Katta och Anytimes alla instruktörer och anställda.

Fastän Meihem workout är utomhusbaserad funktionell träning, kan man ta med vår filosofi på alla typer av träning, inomhus som utomhus. Det viktiga är att man alltid utgår från sig själv, har roligt och vågar utmana sig. Att prova något nytt är verkligen en utmaning – så kom ner på Anytime Fitness och erhåll en gratis provvecka. Testa gymmet, testa passen eller häng med oss PTs.

Samtliga medlemmar med årskort på autogiro och faktura – tränar till HALVA PRISET! Det innebär följande:

  • – Vid uppvisande av Meihem årskort och tecknande av 12 månaders autogiro hos Anytime Fitness – erhålls halva priset = 199 kr/mån! Ordinarie pris är 399 kr mån.
  • – Halva priset på inskrivningsavgiften!
  • – Samtliga rabatter gäller tills vidare!

Hemsida: Anytime Fitness

Adress: Gasverksgatan 20 (men ingång på baksidan av byggnaden, gps visar framsidan)

Öppettider: Anytime Fitness har öppet 24 timmar om dygnet och det innebär att dörren är låst hela tiden och kräver tag för att komma in. Under dagtid finns där personal och bemannade öppettiderna är:

Måndag. kl.8.00-13.00 & 16.00-20.00.
Tisdag-Torsdag kl.9.00-13.00 & 16.00-19.00.
Fredag. kl.9.00-14.00.

Varmt välkomna! 

Dela inlägget: