Meihem Workout öppnar eget träningscenter!

Jag kan knappt med ord beskriva hur tacksam, glad och stolt jag är över att jag nu kan berätta att Meihem Workout i oktober kommer öppna sitt eget träningscenter – Meihem Multicenter! En 400 kvm stor lokal på Florettgatan, Berga i Helsingborg, som ska fyllas med träningsglädje i alla former. 

Under augusti och september kommer vi presentera alla de tjänster och möjligheter som vi kommer erbjuda i centrat. Här får ni en förhandstitt på utbudet:  

  • – Vår populära kursverksamhet Camp Change samt nytillskottet Advanced Training. 
  • – Gruppträningspass (som nu bedrivs på Crossfit HBG) såsom cirkelpass, styrketräning i grupp och fight-inspirerade pass.
  • – Ungdomsträning, företagsträning och föreningsträning
  • – Personlig träning samt workshops inom olika träningsområden
  • – Open gym, butik för kläder och Foodbox samt andra produkter

 

Vår populära gruppträning utomhus kommer också utvecklas tillsammans med denna satsning. Som medlem på Meihem kommer du i höst kunna välja mellan olika medlemskap där träningen utomhus utgör grunden och alltid ingår. 

Praktiskt innebär det att jag, tillsammans med ett starkt team av coacher i skogarna och i nya Mehem Multicenter, kommer arbeta 100% med Meihem AB och från 1:e sept avslutar min tjänst på CF Hbg. Tack Ulrika med Crew för ett år av magi i dessa lokaler!

Allt är under uppbyggnad; bilderna nedan beskriver vår vision och målsättning med inredning och utrustning. I 7,5 år har jag hyrt in mig på olika träningsfaciliteter för att Meihem ska kunna erbjuda mer. Och nu kommer jag göra det i egna lokaler. Magiskt! 

Håll utkik på våra sociala medier för fortlöpande information. Vi kommer snart också lansera en tydligare och enklare hemsida som underlättar för att hitta till våra orter och vad vi erbjuder för typ av pass! 

www.facebook.com/meihemworkout

www.facebook.com/meihemcampchange 

www.instagram.com/meihemworkout/

https://www.instagram.com/meihemcampchange/

Välkommen till en ny spännande era med Meihem Workout! 

Kristian Klintbo
Grundare och VD
Meihem Workout

Dela inlägget: