Meihem Winter Fun Run

 

Visst behöver vi pigga upp mörkaste vintern med ett roligt event! Alla kan delta i vårt Fun Run. De flesta detaljerna kring upplägget kommer att vara hemligt fram till start men jag kan avslöja att det kommer att handla om utmaning i form av löpning samt vanligt förekommande meihem övningar. Utöver det kommer ni att få gnugga geniknölarna en aning. Ni anmäler er i lag om 2 och väl på plats kommer ni att kunna välja om ni vill utmana er på Lifestyle, Challenge eller Raw nivå.

Vi träffas på Medevi klubbstuga i Påarp för genomgång av upplägget och även efter avslutat Fun Run för en rafflande avslutning inomhus samtidigt som vi stoppar något litet varmt och gott i magen.

Anmälningsavgiften till Meihem Winter Fun Run är 300 kr per lag, för dessa pengar kommer ni förutom att få uppleva ett härligt event, att få en alldeles specialdesignad Fun Run mössa och värmande fika efter målgång. Allt eventuellt överkott kommer att skänkas till Nätverket Prosits arbete för familjer i nordvästra skåne.

Anmäl ditt 2-mannalag genom att swischa 300 kr per lag till 0708810755 (Jenny Johansson) och fyll i google formuläret nedan. Sista dag för anmälan 18 februari!

ANMÄL DITT LAG HÄR!

Dela inlägget: