Företagsträning

Studier visar att de som tränar regelbundet är piggare, gladare och effektivare. Regelbunden träning bidrar till stresstålig personal med färre sjukskrivningar. Personer som dessutom tränar tillsammans i grupp utvecklar starka kommunikationsfärdigheter, vilket bidrar till en bättre sammanhållning på ditt företag. Vi vill bidra till ditt företags välmående och stärka din personal. Vi kan träning, vi kan friskvård.

Meihem Workout bygger laganda och stärker den enskilde individen genom högkvalitativ funktionell träning som kan anpassas efter den egna förmågan. Vi har färdiga friskvårdsupplägg och kan erbjuda funktionell träning med PT, inspirerande föreläsningar kring hälsa och motivation samt hälsoutmaningar online för att komma igång med en aktiv livsstil! Vi kan även skräddarsy friskvårdslösningar för just er verksamhet.

Är det dags att satsa ytterligare på ditt företag och din personal? Genom att ansluta företaget till Meihem Workout kan ni erbjuda era anställda prisvärda träningskort med högkvalitativ funktionell träning! Vi har 25 träningspass i veckan i Helsingborg, Höganäs och Rydebäck.

Våra paket

Utmana er med ett lopp!

Under 8-12 veckor tränar ni tillsammans, en gång per vecka. Det ingår träningsupplägg för egen träning samt tröjor med företagslogga inför loppet.

Funktionell träning på arbetsplatsen

Denna träning kan anpassas efter nivåerna bas och medel. Innefattar ett antal på upp till 25 personer.

Föreläsning och workshops

I ämne hälsa, kost och motivation.

Årskort

Via friskvårdsbidraget. Ert företag kan nu erbjuda träningskort till bra pris till era anställda. Gå ihop med andra företag och köp träningskort tillsammans.

Dela inlägget: