Att börja träna från grunden – Camp Change

Nya tag för sista gången

Meihem Workout tror på träning och rörelse för alla, oavsett nivå. Vår träning är rolig och utmanande, det är högt tempo och vi bygger upp en välmående kropp med god kondition och muskelstyrka. Men vi har fått efterfrågan om träning för fler målgrupper. Därav starten för Meihem 55+ för snart 2 år sedan. Nu tar vi nästa steg och lanserar gruppträning med PT genom systerprojektet Camp Change.

Känner du att du har en lång tillbaka, en svår utmaning framför dig och du har kanske provat alldeles för många gånger på egen hand utan resultat. Eller i varje fall ett varaktigt resultat. Eller vill du komma igång igen i en grupp där alla har samma mål – att just skapa varaktiga resultat!

Då är Camp Change gruppträning med PT, ett alternativ för dig.

En liten grupp med stora resultat, alla kan vara med och begränsat antal platser. Bygg upp styrka, kondition och gå ner i vikt samt stärk upp rygg och bål. Vi var 7 st som testade på första gången 20/5 och 6 platser bokades direkt till kursen.

Första steget är alltid det svåraste. Men när du väl tagit det steget, så kommer du i den här gruppen ha fler som tagit samma steg och ni tränar, motiveras och utmanas tillsammans!

995 kr
5×75 min
Söndagar 11:30-12:45
27/5
3/6 (eftermiddagstid)
10/6
17/6
27/5
Egen facebookgrupp med pepp och motivation
Avdragsgillt för friskvård

Anmälan sker till kristian@meihemworkout.com

Lär mer på facebook: https://www.facebook.com/events/246301332599793/

Dela inlägget: