Nytt ansikte på Meihem samt info administration under vår och sommar!

FÖRSTÄRKT ADMINISTRATION

Vi fått in ett grymt nytillskott på administration inför hösten! Katharina Klintbo kommer (och har redan börjat) jobba med medlemshantering, fakturering och övrig administration. Hon är redan ett härligt ansikte uåt på träningarna och nu blir hon det även via mail. 🙂
 
Välkommen Mamma Meihem!
 
För övrigt har vi och har haft en del dilemman med vår administration sen i våras:
 
FAKTUROR
Vi har under juli och augusti bytat bank och det har innburit att vid övergången har en del inbetalningar kommit i bakgrunden, hamnat på ena banken och vårt bokförningssystem har ej kunnat läsa av dem. Då skickar vårt system ut påminnelser för obetalda fakturor och då kanske du har fått en påminnelse fastän du betalt.
Detta har också inneburit att vi inte alltid har kunnat se era inbetalningar för medlemskap och därmed har ert medlemskap lyst rött på passen, fastän ni betalt.
Vi ber om ursäkt för detta och det finns ej några avgifter eller annat som påverkar er pga detta fel. Vi är snart ikapp med uppdatering av medlemskap mm.
 
AUTOGIRO
VI har haft problem med våra autogiron sen i våras och dragningarna har kommit på olka datum, en del av er har ej fått dragningar och vi har inte kunnat se vilka mm. Nu undr semestern har vi heller inte kunnat löa detta men jobbar på det under augusti!
 
E-FAKTURA
Vi har sedan juni strävat efter att få igång tjänsten e-faktura men det blev också försenat pga bankbytet. Vi hoppas verkligen det blir klart med banken tills slutet av augusti!
 
Dilemma är till för att lösas och inför hösten är vi åter redo för en grym säsong tillsammans med er ute i skogarna!

Dela inlägget: